Tips om de leukste kerstcadeaus te scoren!

Voordat we het weten staan de kerstdagen weer voor de deur, al vinden we het nu nog lang duren. Ieder jaar opnieuw is het weer een hele klus. Je moet voor de hele familie kerstcadeaus zien te scoren en elk jaar lijkt dat weer onmogelijk. Want hoe vind je nu voor iedereen het leukste cadeau? Hoe maak je iedereen even tevreden en blij? In dit artikel geven we een aantal tips, zodat je dit jaar de allerleukste cadeau gever bent!

Kerstcadeau's

Opper een surprise avond

Surprise avond hoort eigenlijk bij de viering van Sinterklaas. Toch zien we deze traditie langzaamaan verschuiven naar de kerstdagen. Want een gedicht schrijven is niet typisch iets voor Sinterklaas natuurlijk, dat kan immers altijd. Je kunt zelf nog afspreken met elkaar of jullie wel of geen creatie in elkaar willen knutselen. De kerstdagen zijn natuurlijk al druk genoeg, dus wellicht moeten jullie dat deel laten voor wat het is. Het schrijven van een gedicht is natuurlijk wel een leuk kleinigheidje. Daar moet je toch wat tijd en moeite insteken, wat ook een mooie gedachte is tijdens de kerstdagen. 

Het voordeel van een surprise avond is dat iedereen een lijstje met cadeautjes moet maken. Zo hoef je nooit meer verkeerd te gokken. Met een lijstje vol cadeautjes, scoor je altijd een geschenk dat ze echt nodig hebben. Zo maak je iedereen heel blij tijdens de kerstdagen. Uiteraard kun je ook de hele familie langs voor een lijstje, zonder surprise avond te opperen. Toch is het schrijven van dat gedicht ook een leuke toevoeging aan de feestdagen!

Begin op tijd

Als de feestdagen bijna voor de deur staan rennen we allemaal rond als kip zonder kop. Bij wijze van spreken dan he, want je kunt letterlijk over de koppen lopen, in elke stad door heel het land. Met andere woorden: het hele land rukt uit om last minute nog van alles te gaan halen. Dat kun jij gewoon mijden als je wel een keer vroeg begint met cadeautjes te kopen. Bovendien heb je dan de meeste kans dat alles op voorraad is. Met dat probleem heb je namelijk anders ook te maken. Er zitten dus een hoop voordelen aan het op tijd inkopen doen voor kerst. 

Het zal je ook een hele hoop stress schelen, omdat je eindelijk eens een keer niet hoeft te haasten. Kun je ook een keer genieten van rustige dagen, zonder dat je er bekaf en gestrest bij zit. 

Bezoek een kerstmarkt

Een kerstmarkt is niet alleen tijdens de kerst open. Sommige beginnen al eind november. Je kunt hier ook de leukste cadeaus scoren die ook nog eens heel uniek zijn. Op veel kerstmarkten kun je namelijk handgemaakte geschenken scoren. Die zijn natuurlijk unieker dan een cadeau uit een standaard winkel. Hiermee verras je iemand echt tijdens de feestdagen. 

Daarnaast ben je ook nog redelijk op tijd met het scoren van de cadeaus. Mocht je niks kunnen scoren heb je nog ruim 3 weken om een ander cadeautje te vinden. 

Orienteer je online

We kunnen alles online vinden en krijgen, dus waarom zouden we nog naar de winkels gaan? Het enige voordeel is dat je het cadeau meteen met je mee naar huis kunt nemen. Mocht je dat willen, raden we je aan om je eerst online te oriënteren. Zo weet je precies wat je wil kopen en kun je veel gerichter zoeken in de winkel. Als je ter plekke nog een cadeau uit moet zoeken ben je namelijk enorm lang bezig. Het zou zonde zijn van je tijd. Kijk daarom altijd eerst online wat voor cadeau het beste bij iemand past. Eventueel kun je er nog voor kiezen om het geschenk ook online te bestellen. Dan kun je al helemaal die hysterische drukte vermijden. Wel op tijd bestellen dan, want anders heb je het niet voor de kerst! 

Kerstmarkt Deals: de beste kerstmarkt aanbiedingen op één plek

Op deze website ontdek je de allerbeste deals, aanbiedingen en acties voor kerstmarkten in Europa. Ontdek de kerstmarkt van Düsseldorf met een heus arrangement of vertrek naar Winterland Hasselt met een gratis taart in de aanbieding. Wij zorgen ervoor dat je geen enkele aanbieding hoeft te missen. Zo kan je extra hard genieten van je bezoekje aan één van de vele prachtige kerstmarkten bij ons en in het buitenland. Veel plezier!