Vind hier jouw kerstcadeau inspiratie

Alle winkels liggen alweer een tijdje vol met kerstspullen. De kerstversiering, kerstballen en kerstkaarten vliegen je nog net niet om de oren. We moeten er dus echt aan gaan geloven, de kerstdagen staan weer bijna voor de deur. Terwijl iedereen zich druk maakt om welke kleur ballen ze dit jaar in de boom hangen, heb jij al stress voor de kerstinkopen. Elk jaar is het weer de grote vraag wat je iedereen cadeau moet geven. Dit jaar helpen we je een eindje op weg. Haal je inspiratie uit onderstaande cadeautips.

Kerstinkopen voor kerstcadeau's

Een lekker luchtje

Het klinkt misschien heel cliché, maar iedereen is blij met een nieuw luchtje. Dat kan een heerlijke parfum zijn, maar ook een bodymist van Rituals bijvoorbeeld. Je kunt niet genoeg geurtjes hebben, dus deze komen altijd goed van pas. Laat je je altijd tegenhouden, omdat je iemand zijn geur smaak niet weet? Je kunt je altijd laten adviseren in de winkel. Vraag desnoods of ze een tester van het geurtje op de verpakking kunnen plakken. Zo kunnen ze eerst ruiken, voordat ze het openmaken. Is het geurtje niet naar wens? Dan kunnen ze het altijd nog terugbrengen. 

Een winter mand

Je kunt ook meer met je creativiteit spelen in cadeaus. Bedenk eens wat je zelf allemaal nodig hebt in de winter. Deze staat namelijk ook bijna voor de deur. Grote tijd om daar eens spullen voor in te slaan. Maak een pakket waar iemand echt wat aan heeft. Voor de een is dat misschien een nieuwe badjas, terwijl je voor de ander een leuke dikke pyjama zoekt. Fluffy sokken en pantoffels zijn ook een goed idee om in zo’n pakket te stoppen. Misschien nog een kruik en wat lekkere geurkaarsen en een plaid? 

Je kunt het ook in de andere hoek gaan zoeken. Misschien heeft iemand al veel voor binnen, maar ben je juist op zoek naar winterse kleding voor buiten. Denk hierbij aan een dikke sjaal, muts en handschoenen. Maar ook thermokleding bijvoorbeeld. 

Eventueel kun je het pakket nog aanvullen met ingrediënten om een lekkere warme chocolademelk te maken. Er zijn veel chocoladebombs en chocoladelolly’s te koop, waar je alleen nog melk aan toe moet voegen. Dat zou een leuk presentje zijn om jouw pakket mee rond te maken.

Een verwenpakket 

Normaal gesproken laat je je misschien lekker verwennen in de spa na een bezoekje aan de kerstmarkt in Valkenburg. Nu alles steeds duurder wordt is dat niet voor iedereen meer mogelijk. Daarom is het een goed idee om een lekker verwenpakket cadeau te geven deze kerst. Hier stop je heerlijke dingen in voor in bad. Denk aan bruisballen, douchegel en een heerlijk ruikende scrub bijvoorbeeld. Eventueel kun je er nog een lekker maskertje bij doen, om te relaxen na het bad. 

Verder kun je denken aan een bodycrème van Rituals bijvoorbeeld. Deze hoort ook zeker thuis in het verwenpakket. Andere spullen die zeker van pas kunnen komen zijn wat nagellakjes, een jade roller, een lekkere bodymist en labello bijvoorbeeld. 

Je kunt het pakket verder nog opvullen met een handdoek voor het haar, een washand en een haarband. Eventueel nog wat lekkere chocolaatjes erbij en je hebt een mooi vol verwenpakket samengesteld!

Een cadeaubon

Als je het echt niet weet, dan had je waarschijnlijk eerder moeten beginnen met zoeken. Gelukkig hebben we tegenwoordig een goed alternatief bedacht om niet met lege handen aan te kopen. Geef in dat geval een cadeaubon als geschenk, zodat iemand zelf op pad kan gaan voor een cadeau. Je hebt zoveel verschillende bonnen, dat je er altijd wel eentje vindt voor de persoon in kwestie. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaubon van zijn/haar favoriete restaurant of een bon van een winkel waar iemand graag komt. 

Kerstmarkt Deals: de beste kerstmarkt aanbiedingen op één plek

Op deze website ontdek je de allerbeste deals, aanbiedingen en acties voor kerstmarkten in Europa. Ontdek de kerstmarkt van Düsseldorf met een heus arrangement of vertrek naar Winterland Hasselt met een gratis taart in de aanbieding. Wij zorgen ervoor dat je geen enkele aanbieding hoeft te missen. Zo kan je extra hard genieten van je bezoekje aan één van de vele prachtige kerstmarkten bij ons en in het buitenland. Veel plezier!