7-daagse geheel verzorgde CombiTrip naar Praag, Bratislava en Boedapest incl. vluchten en transfers

Dag 1:
Vandaag vlieg je vanaf Amsterdam of Eindhoven, afhankelijk van je eigen keuze naar de luchthaven van Praag. Bij aankomst staat er een transfer voor je klaar die je begeleidt naar het hotel. Je ontvangt direct alle informatie en papieren. Je overnacht de aankomende 3 nachten in het 3-sterren Hotel Harmony of 4-sterren hotel Crystal Palace. Je kunt zelf aangeven bij het maken van de boeking of je in 3- of 4-sterren hotels wilt overnachten. Dit doe je bij het kopje ‘Aantal kamers’.Dag 2:
Na het ontbijt staat er een wandeling met gids op de planning. Je komt o.a. langs het Koninklijke Paleis, de Klokkentoren en de beroemde Karelsbrug. Na deze wandeling kun je verder zelf invulling geven aan de dag.Dag 3:
Vandaag kun je zelf de stad verkennen. Bezoek bijvoorbeeld de bezienswaardigheden die je de dag ervoor nog niet hebt gezien.Dag 4:
Na het ontbijt vertrekt de bus naar Bratislava. Onderweg kun je genieten van het prachtige en afwisselende landschap van de Bohemen. Tegen de middag kom je aan in de stad. Je kunt zelf invulling geven aan deze dag. Tip: bezoek Bratislavský Hrad (beginselen van de belangrijkste burcht) of Nový Most (de nieuwe brug). Je overnacht vandaag in het 3-sterren Aplend City Hotel Michalska of het 4-sterren Lindner Hotel Gallery Central.Dag 5:
Na het ontbijt vertrekt de bus naar de laatste bestemming: Boedapest, de hoofdstad van Hongarije. Hier kun de rest van de dag zelf invullen. Je overnacht de aankomende twee nachten in het 3-sterren Atlas City hotel of het 4-sterren Estilo Fashion Hotel Budapest.Dag 6:
Na het ontbijt start de stadswandeling met lokale gids. Je komt o.a. langs het Heldenplein en de Burcht van Boeda en de Staatsopera.Dag 7
Vandaag wordt je weer opgehaald door de transfer naar de luchthaven van Boedapest. Vanaf hier vlieg je weer terug naar Amsterdam of Eindhoven.Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.


KORTING

€879,00 €655,00

Bekijk deze deal

Kerstmarkt Deals: de beste kerstmarkt aanbiedingen op één plek

Op deze website ontdek je de allerbeste deals, aanbiedingen en acties voor kerstmarkten in Europa. Ontdek de kerstmarkt van Düsseldorf met een heus arrangement of vertrek naar Winterland Hasselt met een gratis taart in de aanbieding. Wij zorgen ervoor dat je geen enkele aanbieding hoeft te missen. Zo kan je extra hard genieten van je bezoekje aan één van de vele prachtige kerstmarkten bij ons en in het buitenland. Veel plezier!